ABC Diensten

Datum: Tijd:
Ga naar de inhoud
Heeft u plannen  om te emigreren vanuit Nederland en zou Hongarije een optie kunnen zijn ?
Neemt u dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van www.hongaarsewoning.nl deze mensen wonen al een aantal jaren zelf in Hongarije en kunnen u zeker van dienst zijn.
Het voordeel is dat deze mensen geen makelaar zijn en geen belang hebben bij een eventuele  verkoop van de door hun aangeboden woning.
De medewerkers van Hongaarsewoning.nl hebben meerdere mensen geholpen en niet alleen Nederlanders maar ook Duitsers en Belgen.
Waarmee kunnen zij u onder andere helpen:
Een woning voor u gaan bekijken hiervan een verslag maken, meerdere  foto’s maken van de woning en de omgeving zonder dat u eerst naar Hongarije hoeft te komen.
Voor u na vragen wie de daadwerkelijke eigenaar of eigenaren zijn van de woning.
Het eerste contact met de verkoper c.q. makelaar te leggen zodat u ongeveer weet wat hoe wat er aan de woning gedaan is of nog gedaan moet worden.
Besluit u te kopen dan kunnen zij bemiddelen dan kunnen zij samen met u naar een advocaat om u bij te staan en de eventuele taalbarrière proberen te overbruggen.
Ook kunnen zij u helpen om alle verdere instanties welke nodig zijn voor de aankoop en eventuele overige zaken te regelen, bij voorbeeld uw auto invoeren etc. etc.
Heeft u nog vragen bezoek de website www.hongaarsewoning.nl
Ook kunt u ons een e-mail sturen wij zorgen dat er met u contact wordt opgenomen:  info@abcdiensten.nl
ABC DIensten
Webhosting & Domeinregistratie
(c)
1996/2019
Terug naar de inhoud